fbpx

Om Pilates og Yogakonseptene

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga er en dynamisk og kraftfull form for Yoga, og er for deg som liker å bruke kroppen og ikke er redd for å svette litt.
Stillingene er nøye sammensatt og praktiseres alltid i en bestemt rekkefølge. 

Jivamukti Yoga

Navnet «Jivamukti» kan oversettes fra Sanskrit som frigjøring av sjelen i levende livet. Jivamukti er en komplett og balansert klasse som inkluderer oppvarming, Solhilsener, stående stillinger, foroverbøyninger, hofteåpnere, twist-posisjoner, bakoverbøyninger, opp-ned stillinger, meditasjon og avspenning.

Yoga for Ordinary People

På dette kurset gjør vi «non fancy»-Yoga som kan enkelt individuelt tilpasses uansett om du er ung eller godt voksen, nybegynner eller med erfaring, stiv eller veldig stiv, med vondter eller begrensninger, – Yoga for helt vanlige folk. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

Pilates

Pilates er en form for kvalitativ styrketrening som bygger stabilitet og balanse, øker kroppskontroll og motstandsdyktighet.
Det handler ikke om å «pumpe» opp musklene , men heller å forlenge muskulaturen. Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser som utføres i takt med pust. 

Yin Yoga

Yin Yogastillinger utføres hovedsakelig sittende eller liggende og holdes over lengre tid. Stillingene kombineres med rolig bevisst pust og tilstedeværelse. Dette gir oss tid til å ro ned nervesystemet, vende fokuset innover og skape pusterom midt mellom alt som foregår rundt oss.

Aerial-Myk Yoga i en Hengekøye

Aerial- myk Yoga i en hengekøye er en  rolig yogaklasse hvor vi jobber langsomt og fokuserer på pust og indre ro. Hammocken henges opp i knehøyde,noe som oppleves mer avslappende og restorativt. Klassen avsluttes med avspenning hvor du ligger i hammocken som i en cocoon og vugges frem og tilbake. 

Pust&Meditasjon

En kort Yogaklasse hvor vi utforsker pustens magi og dens påvirkning på kropp og sinn.
Vi gjør flere pusteøvelser som har ulik effekt. Timen avsluttes med en meditasjon med målet om å skape indre ro, tilstedeværelse, mental fokus og klarhet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter, nyttige tips og beste tilbud!

Skroll til toppen