fbpx

Vilkår

Retningslinjer&Betingelser

Vilkår

Ved påmelding på kurs eller kjøp av medlemskap/klippekort/periodekort godtar du følgende retningslinjer &betingelser. Vennligst bli kjent med vilkårene før du benytter deg av våre tjenester.

Generelt

Yoga/Pilates  ansees som aktivitet av  ren hobbykarakter , og er en tjeneste og ikke en vare. Alle kjøp av tjenester (kurs, arrangementer, medlemskap , klippekort, periodekort, dropin) knyttet til fritid  er unntatt angrerett (Angrerettsloven § 22). Derfor er påmeldingen økonomisk bindende, og innbetalt beløp refunderes normalt ikke.

  • Men , du kan gi plassen din videre, dersom du ikke kan benytte deg av den selv. Gjelder kun kurs og medlemskap. Gi beskjed om dette per e-post.
  • Medlemskap har løpende avtaleforhold, uavhengig av bindingstid. Medlemskapet løper videre etter utløp av bindingstid og frem til medlemskapet avsluttes av kunden selv. Oppsigelse må skje skriftlig på e-post. Du kan fryse medlemskapet ved sykdom/ skade ved fremvisning av legeerklæring. Frys er fra datoen legeerklæringen fremvises og i maks 6 måneder. Gjelder ikke kurs, klippekort, periodekort.
  • Du kan når som helst bytte til et annet mer egnet kurs dersom det er ledige plasser . Dersom det nye kurset er dyrere,   betaler du mellomlegget. Dersom langvarig  egen sykdom dokumentert av en lege forhindrer deg fra å delta på hele kurset  , vil du få mulighet til å delta på tilsvarende kurs ved senere anledning. Hver enkelt tilfelle vurderes separat. Det ilegges et adm. gebyr på 450,-kr. Som kursdeltager har du muligheten til å ta igjen timer som er tapt pga sykdom eller ferien på andre kurs, men kun i løpet av kursperioden. Du kan ta igjen tapte timer på alle klasser der det er ledig plass. De som er påmeldt på et bestemt kurs og medlemmer har fortrinnsrett til å  bli med på timen. Du må  kunne teknisk og fysisk gjennomføre klassens nivå. Husk å booke deg av i god tid dersom du er forhindret fra å komme og seinest 2 timer før timen begynner. Timer som ikke avbestilles innen denne fristen, vil bli belastet med 1 gang.
  • Klippekort/Dropin har en varighet på 6 mnd fra kjøpsdato. Klippekortet er privat og kun forbeholdt bruk av eier. Husk å booke deg av i god tid dersom du er forhindret fra å komme og seinest 2 timer før timen begynner. Timer som ikke avbestilles innen denne fristen, vil bli belastet med 1 klipp.
  • Alt kjøp/booking gjennomføres via vårt bookingsystem .Vi kan være behjelpelig med påmeldingen/bookingen på PM ,via FB, e-post  eller SMS dersom du opplever tekniske problemer. Du aksepterer våre betingelser uansett påmeldingsmåte.
  • Prisene kan øke fra tid til annen for å reflektere økninger i kostnader og utgifter.
  • Vilkår, betingelser og gebyrer kan endres uten forvarsel.
Du praktiserer på eget ansvar
  • Du praktiserer på eget ansvar. Ringerike Yoga&Pilates har ikke ansvar for din fysiske og psykiske helse, skader på personer eller gjenstander som oppstår under klasser eller som følge av opphold i studio,  eller når du på egen hånd  praktiserer teknikker du har lært hos oss.
  • Ringerike Yoga&Pilates er ikke ansvarlig for dine private andeler og verdisaker under oppholdet i studio.
Avlysning

Ringerike Yoga&Pilates forbeholder seg retten til å gjøre endringer i timeplanen og avlyse kurs/klasser ved for få påmeldte.

Skroll til toppen