Jivamukti Yoga

Jivamukti Yoga ble grunnlagt av Sharon Gannon og David Life i New York på 1980 tallet som et forsøk å integrere fysisk, psykologisk og spirituell aspekter av Yoga for vestlige Yogautøvere. Navnet «Jivamukti»’ kan oversettes fra Sanskrit som frigjøring av sjelen i levende livet.
Jivamukti Yoga er for deg som liker å bruke kroppen og er glad i en leken tilnærming. Fysiske stillingene (asana) settes sammen i sammenhengende serier ved hjelp av pust , og det er fokus på flytt .
Det er en komplett og balansert klasse som inkluderer oppvarming, Solhilsener, stående stillinger, foroverbøyninger, hofteåpnere, twist-posisjoner, bakoverbøyninger, opp-ned stillinger, meditasjon og avspenning.
Jivamukti Yoga klasser praktiseres til oppløftende musikk med målet om å utvikle evnen til å lytte.

Jivamukti kurset anbefales for de med noe erfaring med Yoga fra før , men hvem som helst med sans for utfordringer er også velkommen!

Jivamukti Open inneholder alle elementene av en klassisk Jivamukti klasse, men vanskelighetsgraden og tempoet er noe lavere  enn på Jivamukti XL. Dette kurset er perfekt for deg som ønsker å komme et steg  videre etter å ha gjennomført nybegynner kurs.

Jivamukti XL er noe lengre klasse med litt høyre tempo og mer flyt. Alle er vellkommen  , men merk deg at det IKKE vil bli gitt detaljerte instruksjoner for de fysiske stillingene.

  • Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .
  • Viktig! Du melder deg på hele kurset. Vi åpner for dropin etter kursoppstart og  kun dersom det er ledige plasser.
  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på  E-post.
  • Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER