Aerial-Myk Yoga i en hengekøye

Aerial  Yoga / Antigravity Yoga er en ny form for Yoga som er stadig under utvikling. Vi bruker en stor hammock/hengekøy som hjelpemiddel . Hammocken  kan både støtte deg og utfordre deg.  Det å utføre posisjonene i en hammock øker kroppsbevissthet mens du  opplever følelsen av frihet og å kunne fly. Ved hjelp av hammock kommer du i  posisjoner på en trygg måte uten å belaste knær, nakke og rygg .

Aerial- myk Yoga i en hengekøye er en  rolig yogaklasse hvor vi jobber langsomt og fokuserer på pust og indre ro. Hammocken henges opp i knehøyde,noe som oppleves mer avslappende og restorativt. Klassen avsluttes med avspenning hvor du ligger i hammocken som i en cocoon og vugges frem og tilbake.

Kurset  passer for deg som ønsker en pustepause tatt til nye høyder. Yogaforkunnskaper er ikke nødvendige.Vi anbefaler ikke Aerial Yoga for gravide over 4 mnd. da det kan medføre press på bekken .

OBS! Har du valgt ENTUSIAST ?-Merk deg at Aerial Yogakurset har kortere varighet, 12 ganger uke 35-47.

  • Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .
  • Viktig! Du melder deg på hele kurset. Vi åpner for dropin etter kursoppstart og  kun dersom det er ledige plasser.
  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på  E-post.
  • Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER