fbpx
Om Yoga-konseptene

Ashtaga Yoga

Ashtanga Yoga er en dynamisk og kraftfull form for Yoga, og er for deg som liker å bruke kroppen og ikke er redd for å svette litt.

Stillingene er nøye sammensatt og praktiseres alltid i en bestemt rekkefølge. En Ashtanga Yogaklasse starter alltid med Solhilsener . Deretter praktiserer man stående stillinger etterfølgende med sittende og avsluttende sekvensen. Koblingen mellom pust og bevegelsen er sentral.

Ashtanga Yoga styrker både kroppen og sinnet .Regelmessig Ashtanga praksis gir stor avkastning i form av styrke, balanse både fysisk og psykisk,bedre konsentrasjon og klarhet, økt bevegelighet og utholdenhet. Ashtanga er for deg dersom du ønsker å bli bedre rustet i møte med livets utfordringer.

Ashtanga Nybegynnere

passer for deg som aldri har praktisert noen form for dynamisk Yoga før eller ønsker grundig gjennomgang av teknikk . På dette kurset legger du et solid grunnlag for å kunne praktisere hvilken som helst form for dynamisk Yoga, og for å kunne gå på mer avanserte klasser som Ashtanga Viderekomne og Jivamukti.

Ashtanga Viderekomne

passer for deg som har praktisert dynamisk Yoga før, eller fullført Ashtanga Yogakurs for nybegynnere. Klassen er ledet frem til Navasana, sittende stillinger introduseres i både modifisert og opprinnelig form. Vi fokusere på å få bedre flyt og synkronisering mellom pusten og bevegelser, og øker tempoet underveis i kurset .

Skroll til toppen