fbpx

Pilates grunnleggende prinsipper

Pilates ble utviklet av tyskeren Josef Pilates tidlig i det 20. århundre. Pilates-metoden brukes i dag over hele verden både som form for trening og rehabilitering. Den har lenge vært en godt bevart hemmelighet blant dansere og toppidrettsutøvere, og er i dag den hurtigst voksende treningsformen i USA og Storbritannia. Det ypperlige med Pilates trening er at det passer for alle, uansett kjønn, alder, fysisk status og treningsbakgrunn!

Pilates er en form for kvalitativ styrketrening med målet om å forbedre stabilitet, øke kroppskontroll og motstandsdyktighet. Det handler ikke om å «pumpe» opp musklene , men heller å forlenge muskulaturen. Pilates har hovedfokus på et sterkt senter, og handler om å styrke den indre kjernemuskulaturen eller «Power House» som Josef Pilates kalte den. Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser som utføres i takt med pust.

Josef Pilates  utformet grunnleggende prinsipper som er forutsetning for at du får fult utbytte av treningen og oppnår raskes mulig effekt. Målet med dette kurset er å øke bevissthet rund Pilates grunnleggende prinsipper og å lære å implementere dem i øvelser. Ingen førkunnskap kreves.

Les mer om Fordeler med Pilates her.

 

 

For påmelding og spørsmål send mail med navn, postadresse og tlf.nr til AshtangaYogaHonefoss@gmail.com eller ta kontakt med oss via våre FB- sider. 

Ringerike Yoga&Pilates holder kurs i Søndre Torv 2,3510 Hønefoss. Lokalene ligger i Citygården , nabobygget til Scandic Hønefoss.

Minner om at all påmelding er bindende. Du vil motta bekreftelse på påmeldingen og faktura på E-post.

Avmelding inntil 14 dager før kursstart belastes med kr. 300,-kr. i administrasjonsgebyr. Etter dette forfaller hele kursavgiften.

Les mer om regler for påmelding/avmelding og vår rabattordning under Retningslinjer og Betingelser.

Skroll til toppen