fbpx

Vilkår

Retningslinjer&Betingelser

Vilkår

Ved påmelding på kurs eller kjøp av medlemskap/klippekort godtar du følgende retningslinjer &betingelser. Vennligst bli kjent med vilkårene før du benytter deg av våre tjenester.

Påmelding/avmelding

Yoga/Pilates  ansees som aktivitet av  ren hobbykarakter , og er en tjeneste og ikke en vare. Alle kjøp av tjenester (kurs, arrangementer, medlemskap , klippekort, dropin) knyttet til fritid  er unntatt angrerett (Angrerettsloven § 22). Derfor er påmeldingen økonomisk bindende, og innbetalt beløp refunderes normalt ikke.

 • Du kan melder deg   på våre kurs/klasser via vårt bookingssystem , PM via FB, e-post  eller SMS. Du aksepterer våre betingelser uansett påmeldingsmåte.
 • Dersom langvarig  egen sykdom dokumentert av en lege forhindrer deg fra å delta på hele kurset  , vil du få mulighet til å delta på tilsvarende kurs ved senere anledning. Hver enkelt tilfelle vurderes separat. Det ilegges et adm. gebyr på 450,-kr.
 • Du kan når som helst bytte til et annet kurs dersom det er ledige plasser . Dersom det nye kurset er dyrere,   betaler du mellomlegget.
 • Tilgang til online studioarkiv for deg som er kursdeltager -375,-kr per semester. (ordinær pris 396,-kr i mnd).
Tapte timer

Timer som er tapt pga sykdom eller ferien kan tas igjen  på andre kurs, men kun i løpet av kursperioden. Om du er ikke påmeldt på noen kursrekke – har du ikke rett til å ta igjen timer. Du kan ta igjen tapte timer på alle klasser der det er ledig plass. De som er påmeldt på et bestemt kurs og Entusiaster har fortrinnsrett til å  bli med på timen. Du må  kunne teknisk og fysisk gjennomføre klassens nivå.

Entusiast

Ved kjøp av ENTUSIASTPASS kan du delta på så mange klasser du vil innenfor kursperioden. Husk å reservere plass på kurs du har planer om å gå på fast. Entusiastpass inkluderer også tilgang til online studioarkiv.

Klippekort

For deg som ønsker fleksibilitet og ikke har mulighet til å delta på et helt kurs.

 • Klippekort har begrenset varighet ut pågående semesteret (tom. 15.mai for semesteret Vinter/Vår 2024).
 • Klippekortet er privat og kun forbeholdt bruk av eier.
 • Du kan delta på alle klasser der det er ledig plass. De som er påmeldt på et ukentlig kurs har fortrinnsrett til å bli med på timene.
 • Du booker deg på timer via vårt online bookingsystem. Vises ikke timen du ønsker å være med på i oversikten, ta kontakt med oss på tlf:480 46 679.
 • Du må kunne fysisk og teknisk gjennomføre klassens nivå. 
Dropin

Du kan droppe inn på våre timer dersom det er ledige plasser. Du må alltid avtale det på forhånd med instruktøren. Du må kunne fysisk og teknisk gjennomføre klassens nivå. Dropin hos oss koster 300,-kr uansett klassens varighet.

Ringerike Yoga&Pilates har ikke ansvar for din helse
 • Ringerike Yoga&Pilates har ikke ansvar for din fysiske og psykiske helse når du går på kurs hos oss,  eller når du på egen hånd  praktiserer teknikker du har lært på våre kurs.
 • Ringerike Yoga&Pilates er ikke ansvarlig for dine private andeler når du er på kurs hos oss.
Avlysning av kurs

Ringerike Yoga&Pilates forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få påmeldte. Innbetalt kursbeløp refunderes i sin helhet.

Skroll til toppen