fbpx

MediYoga

Terapeutiske effekten av MediYoga er godt dokumentert av vestlig forskning. MediYoga er meget virkningsfulle supplerende metoder innen terapi og rehabilitering. I dag er MediYoga inkludert som behandlingsmetode ved mange sykehus på områder som f.eks. rehabilitering av slagpasienter, hjertepasienter og kreftpasienter.

Utøvelse av MediYoga påvirker kroppen og dens indre organer på mange forskjellige måter. Den skaper fleksible og utholdne muskler, påvirker fordøyelsen og hormonbalansen, gir et sterkere og mer utholdent nervesystem, bringer høyre og venstre hjernehalvdel i balanse og forbedrer søvnvanene – bare for å nevne noen få ting.

Yogaøvelser som gjøres sakte og på en kontrollert måte er utformet for å utvikle fysisk fleksibilitet, skape mental avslapning og gi innsikt.

Pusten spiller en fundamental rolle i MediYoga.  Pusten kan endres bevisst gjennom bruk av forskjellige pusteteknikker som igjen påvirker velværet. Pusten er også en direkte refleksjon av forskjellige emosjonelle tilstander. Bevisst endring av pusten kan  påvirke direkte hvordan vi føler oss og skape fysisk, mental og emosjonell harmoni i oss.

Kurset passer for alle inkludert dem med fysiske og psykiske utfordringer.Hvis du er helt frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.

 

 

For påmelding og spørsmål send mail med navn, postadresse og tlf.nr  til AshtangaYogaHonefoss@gmail.com

Ringerike Yoga&Pilates holder kurs i Søndre Torv 2,3510 Hønefoss. Lokalene ligger i Citygården , nabobygget til Comfort Hotell Ringerike.

Minner om at all påmelding er bindende. Du vil motta   bekreftelse på påmeldingen og  faktura på E-post.

Avmelding inntil 14 dager før kursstart belastes med   kr. 300,-kr. i administrasjonsgebyr. Etter dette forfaller hele kursavgiften.

Les mer om vår  rabattordning og regler for påmelding/avmelding under Retningslinjer og betingelser .

Ringerike Yoga&Pilates følger skolens ferieplan. 

 

Skroll til toppen