Jivamukti Yoga

Jivamukti Yoga ble grunnlagt av Sharon Gannon og David Life i New York på 1980 tallet som et forsøk å integrere fysisk, psykologisk og spirituell aspekter av Yoga for vestlige Yogautøvere. Navnet «Jivamukti»’ kan oversettes fra Sanskrit som frigjøring av sjelen i levende livet.
Jivamukti Yoga er for deg som liker å bruke kroppen og er glad i en leken tilnærming. Fysiske stillingene (asana) settes sammen i sammenhengende serier ved hjelp av pust , og det er fokus på flytt .
Det er en komplett og balansert klasse som inkluderer oppvarming, Solhilsener, stående stillinger, foroverbøyninger, hofteåpnere, twist-posisjoner, bakoverbøyninger, opp-ned stillinger, meditasjon og avspenning.
Jivamukti Yoga klasser praktiseres til oppløftende musikk med målet om å utvikle evnen til å lytte.

Jivamukti kurset anbefales for de med noe erfaring med Yoga fra før , men hvem som helst med sans for utfordringer er også velkommen!

  • Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .
  • Viktig! Du melder deg på hele kurset. Vi åpner for dropin etter kursoppstart og  kun dersom det er ledige plasser.
  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på  E-post.
  • Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER