fbpx
Om Yoga-konseptene

Jivamukti yoga

Jivamukti Yoga er for deg som liker å bruke kroppen og er glad i en leken tilnærming.

Jivamukti Yoga ble grunnlagt av Sharon Gannon og David Life i New York på 1980 tallet som et forsøk å integrere fysisk, psykologisk og spirituell aspekter av Yoga for vestlige Yogautøvere. Navnet «Jivamukti» kan oversettes fra Sanskrit som frigjøring av sjelen i levende livet.
Fysiske stillingene (asana) settes sammen i flytende serier ved hjelp av pust , og det er fokus på flytt .Jivamukti er en komplett og balansert klasse som inkluderer oppvarming, Solhilsener, stående stillinger, foroverbøyninger, hofteåpnere, twist-posisjoner, bakoverbøyninger, opp-ned stillinger, meditasjon og avspenning.
Jivamukti Yoga klasser praktiseres til oppløftende musikk med målet om å utvikle evnen til å lytte.
Jivamukti  anbefales for de med noe erfaring med Yoga fra før , men hvem som helst med sans for utfordringer er også velkommen!

Jivamukti Open

inneholder alle elementene av en klassisk Jivamukti klasse, men vanskelighetsgraden og tempoet er noe lavere  enn på Jivamukti XL. Jivamukti Open er perfekt for deg som ønsker å komme et steg  videre etter å ha gjennomført Yoga nybegynner kurs.

Jivamukti XL

er noe lengre klasse med litt høyre tempo og mer flyt. Alle er vellkommen  , men merk deg at det IKKE vil bli gitt detaljerte instruksjoner for de fysiske stillingene.

Jivamukti Spiritual Warrior

-Jivamukti singantur klasse hvor vi gjør en fast vinyasa sekvens. Det er en komplett og balansert klasse som inkluderer oppvarming, solhilsener, stående stillinger, bakoverbøyninger, foroverbøyninger, twister, opp-ned-stillinger, meditasjon og avspenning.

Jivamukti «Magic Ten»

-10 kraftfulle øvelser til daglig praksis, basert på Sharon Gannons egenpraksis.

Skroll til toppen