Aerial-Myk Yoga i en hengekøye

Aerial  Yoga / Antigravity Yoga er en ny form for Yoga som er stadig under utvikling. Vi bruker en stor hammock/hengekøy som hjelpemiddel . Du har det gøy mens du opparbeider funksjonell styrke og smidighet. Du trener opp kjernemuskulaturen og balanse på en leken måte og opplever følelsen av frihet og å kunne fly. Er du nybegynner kan hammock gi deg støtte slik at du mestrer stillinger som kan være utfordrende på matta .Har du solid erfaring med Yoga vil Aerial Yoga gi deg en helt ny opplevelse av de tradisjonelle yogastillingene. Ved hjelp av hammock kommer du enkelt i mer krevende posisjoner på en trygg måte uten å belaste knær, nakke og rygg .
Aerial er en myk og rolig yogaklasse hvor vi jobber langsomt og fokuserer på pust og indre ro. Hammocken henges opp i knehøyde, og du har alltid kontakt med underlaget. Klassen avsluttes med avspenning hvor du ligger i hammocken som i en cocoon og vugges frem og tilbake.

Kurset  passer for deg som ønsker en pustepause tatt til nye høyder. Yogaforkunnskaper er ikke nødvendige.Vi anbefaler ikke Aerial Yoga for gravide over 4 mnd. da det kan medføre press på bekken .

  • Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .
  • Viktig! Du melder deg på hele kurset. Vi åpner for dropin etter kursoppstart og  kun dersom det er ledige plasser.
  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på  E-post.
  • Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER