fbpx

Pilates Nybegynnere

Pilates ble utviklet av tyskeren Josef Pilates tidlig i det 20. århundre. Pilates er en form for kvalitativ styrketrening som bygger stabilitet og balanse, øker kroppskontroll og motstandsdyktighet. Det handler ikke om å «pumpe» opp musklene , men heller å forlenge muskulaturen. Pilates har hovedfokus på et sterkt senter, og handler om å styrke den indre kjernemuskulaturen eller «Power House» som Josef Pilates kalte den. Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser som utføres i takt med pust.
  Pilates-metoden brukes i dag over hele verden både som form for trening og rehabilitering. Den har lenge vært en godt bevart hemmelighet blant dansere og toppidrettsutøvere, og er i dag den hurtigst voksende treningsformen i USA og Storbritannia. Det ypperlige med Pilates er at det passer for alle, uansett kjønn, alder, fysisk status og treningsbakgrunn, men kan være spesielt nyttig for de eldre og de som plages av stive og vonde ledd som revmatikere. Det er også en ypperlig trening etter svangerskap og fødsel.
Pilates Nybegynner kurset krever ingen førkunnskap ,og passer både  for dem som ikke har noe erfaring med Pilates og for dem som ønsker grundig gjennomgang av teknikk og Pilates grunnleggende prinsipper.

les mer om fordeler med Pilates her.

 

Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .

  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på   på E-post. Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.
  • Husk å oppgi evt. rabattordning ved påmelding.
  • Som kursdeltager kan du ha tilgang til online studioarkiv for 69,-kr i mnd. (ordinær pris 396,-kr i mnd. ) .Husk å nevne det i påmeldingen. 
Skroll til toppen