Høst 2021

Uke 34-50

Alle høstkurs har oppstart i uke 34 og går over 16.ganger tom uke 50.Tenåringsyoga har oppstart i uke 36 og uke 43.Det er fri fra undervisning  i uke 40 pga høstferie i Ringerike.

Alle klassene holdes i vårt studio i City-gården . Må du/ønsker du  å delta hjemmefra , gi oss beskjed. Vi livestreamer klassen  for deg via ZOOM.

Velg Entusiastpass dersom du ønsker å være med  fast på 2 kurs i uken. Ved kjøp av Entusiastpass kan du også delta på så mange klasser du vil innenfor kursperioden når det er plass. Husk å reservere plass på kurs du har planer om å gå på fast. Entusiastpass inkluderer også tilgang til online studioarkiv under hele kursperioden.

Nyheter: Yoga for bedre holdning og frisk rygg, passer for deg som er stiv , uerfaren og for deg som tror at du er for gammel for å starte med Yoga.

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

 

Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .

  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på   på E-post. Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.
  • Husk å oppgi evt. rabattordning ved påmelding.
  • Som kursdeltager kan du ha tilgang til online studioarkiv for 69,-kr i mnd. (ordinær pris 396,-kr i mnd. ) .Husk å nevne det i påmeldingen. 

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore