Ashtanga Viderekomne

Ashtanga Yoga er en dynamisk form for Yoga hvor pust , bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga Yoga styrker både kroppen og sinnet . Regelmessig Ashtanga praksis vil øke kroppsbevissthet og balanse , smidighet og konsentrasjon, og over tid kan løsne opp i dype spenninger vi alle har på forskjellige steder i kroppen. Stillingene er nøye sammensatt, og utføres alltid i samme rekkefølge.

Kurset Ashtanga Viderekomne passer for dem som har praktisert en del Ashtanga Yoga, eller fullført Ashtangakurs for nybegynnere. Klassen er ledet frem til Navasana, sittende stillinger introduseres i både modifisert og opprinnelig form. Vi fokusere på å få bedre flyt og synkronisering mellom pusten og bevegelser, og øker tempoet underveis i kurset . Spør gjerne instruktøren hvis du lurer på noe før timen og si fra hvis du har noen skader.

  • Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .
  • Viktig! Du melder deg på hele kurset. Vi åpner for dropin etter kursoppstart og  kun dersom det er ledige plasser.
  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på  E-post.
  • Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER