fbpx

Ashtanga Yoga Mysore Style

Ashtanga Yoga   er en dynamisk form for Yoga  hvor pust , bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga  Yoga  styrker både kroppen og sinnet . Regelmessig Ashtanga praksis vil øke  kroppsbevissthet og  balanse , smidighet og konsentrasjon, og over tid kan løsne opp i dype spenninger vi alle har på forskjellige steder i kroppen. Stillingene er nøye sammensatt, og utføres alltid i samme rekkefølge.
Mysore style er den tradisjonelle måten å praktisere Ashtanga Yoga på. Her jobber du med å etablere din egen personlige praksis . Du praktiserer i ditt eget tempo og så langt i sekvensen du har lært. Du får hjelp, veiledning og justeringer av instruktøren underveis. 
Det er vanlig misforståelse  å tro at Mysore klassene er kun for veldig erfarne Yoga-utøvere, men du bør ha noe kjennskap til Ashtanga Yoga eller gjennomføre Ashtanga kurs for å delta. Det er ingen krav om å kunne rekkefølgen på stillingene ,  vi har både en plakat  og utskrift med hele sekvensen  som du kan bruke.
Spør gjerne instruktøren hvis du lurer på noe før timen og si fra hvis du har noen skade

Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .

  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på   på E-post. Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.
  • Husk å oppgi evt. rabattordning ved påmelding.
  • Som kursdeltager kan du ha tilgang til online studioarkiv for 69,-kr i mnd. (ordinær pris 396,-kr i mnd. ) .Husk å nevne det i påmeldingen. 
Skroll til toppen