Vinter/Vår 2022

Uke 3-21

De fleste kursene har soppstart i  uke 3.  Kursene værer  tom uke 21 , 16 ganger.

Kurset Aerial Gentle Flow og Pilates Grunnprinsipper – oppstart i uke 11, 8 ganger .

Fri fra undervisning  i  Vinterferien uke 9 , Påskeferien og 17.mai.

Vi kommer til å livestreame alle klasser ( med unntak av Aerial )  fra studioet live   via ZOOM gjennom hele semesteret.

Nyheter!

 

  • Yoga for bedre holdning og frisk rygg, passer for deg som er stiv , uerfaren og for deg som tror at du er for gammel for å starte med Yoga.
  • Yin Yoga – for deg som trenger motvekt til din hektisk hverdag, ønsker å mykne opp kronisk stive og vonde muskler og bindevev, eller balansere din  dynamisk yogapraksis

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .

  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på   på E-post. Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.
  • Husk å oppgi evt. rabattordning ved påmelding.
  • Som kursdeltager kan du ha tilgang til online studioarkiv for 69,-kr i mnd. (ordinær pris 396,-kr i mnd. ) .Husk å nevne det i påmeldingen. 

Velg Entusiastpass dersom du ønsker å være med  fast på 2 kurs i uken. Ved kjøp av Entusiastpass kan du også delta på så mange klasser du vil i studio innenfor kursperioden når det er plass, ubegrenset via Zoom. Husk å reservere plass på kurs du har planer om å gå på fast. Entusiastpass inkluderer også tilgang til online studioarkiv under hele kursperioden.

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER