Pilates Viderekomne

Pilates ble utviklet av tyskeren Josef Pilates tidlig i det 20. århundre. Pilates er en form for kvalitativ styrketrening som bygger stabilitet og balanse, øker kroppskontroll og motstandsdyktighet.  Pilates har hovedfokus på et sterkt senter, og handler om å styrke den indre kjernemuskulaturen eller «Power House» som Josef Pilates kalte den. Det handler ikke om å «pumpe» opp musklene , men heller å forlenge muskulaturen. Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser som utføres i takt med pust. 
Pilates-metoden brukes i dag over hele verden både som form for trening og rehabilitering. Den har lenge vært en godt bevart hemmelighet blant dansere og toppidrettsutøvere, og er i dag den hurtigst voksende treningsformen i USA og Storbritannia. Det ypperlige med Pilates trening er at det passer for alle, uansett kjønn, alder, fysisk status og treningsbakgrunn!
Pilates Viderekomne kurset er for deg  som har noe erfaring med Pilates fra før eller har gjennomført vårt Pilates Nybegynner kurs.

Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .

  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på   på E-post. Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.
  • Husk å oppgi evt. rabattordning ved påmelding.
  • Som kursdeltager kan du ha tilgang til online studioarkiv for 69,-kr i mnd. (ordinær pris 396,-kr i mnd. ) .Husk å nevne det i påmeldingen. 

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER