Pilates

Pilates ble utviklet av tyskeren Josef Pilates tidlig i det 20. århundre. Pilates er en form for kvalitativ styrketrening som bygger stabilitet og balanse, øker kroppskontroll og motstandsdyktighet.  Pilates har hovedfokus på et sterkt senter, og handler om å styrke den indre kjernemuskulaturen eller «Power House» som Josef Pilates kalte den. Det handler ikke om å «pumpe» opp musklene , men heller å forlenge muskulaturen. Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser som utføres i takt med pust. 
Pilates-metoden brukes i dag over hele verden både som form for trening og rehabilitering. Den har lenge vært en godt bevart hemmelighet blant dansere og toppidrettsutøvere, og er i dag den hurtigst voksende treningsformen i USA og Storbritannia. Det ypperlige med Pilates trening er at det passer for alle, uansett kjønn, alder, fysisk status og treningsbakgrunn!


Det er en fordel å ha   gjennomført  kurset  Pilates Grunnprinsipper eller God  Holdning&Glad rygg, men ikke er et krav . Er du nybegynner med sansen for utfordringer ?-Du er hjertelig velkommen å delta. 

  • Ved valg av kurs/arrangement blir du automatisk videresendt til kursets oppstartsdato . Klikk på klokkeslettet for å komme videre til bookingen .Fyll ut påmeldingsskjemaet , bekreft bestilling .
  • Viktig! Du melder deg på hele kurset. Vi åpner for dropin etter kursoppstart og  kun dersom det er ledige plasser.
  • Bekreftelse på påmelding, praktisk info og faktura sendes på  E-post.
  • Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer.  Sjekk Spam-mappa!
  • Dersom du opplever problemer med bookingsystemet ta kontakt på e-postPM eller SMS. Vi hjelper deg med påmeldingen manuelt.
  • Du aksepterer våre retningslinjeg og betingelser  uansett påmeldingsmåte.

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER