Lærere og terapeuter

Jeg har hatt  lidenskap  for dans, bevegelse, balanse, styrke  og kroppsbeherskelse så lenge jeg kan huske. Jeg har danset, drevet med styrketrening , friidrett  og gymnastikk   siden jeg var et barn. Per i dag har jeg over 25 års lang erfaring innen helse og trening som gruppetreningsinstruktør , treningsveileder ,PT og Yogalærer. I 2005 har jeg tatt  Pilates instruktørutdanning, og startet å både undervise og trene Pilates selv. Det føltes veldig annerledes fra alle andre treningsformer jeg har holdt på  med i mange år. Det føltes som om  jeg har bygd  styrke og balanse innefra ut .Rolige kontrollerte Pilates-pust  i kombinasjon med øvelser  ga meg mer indre ro , og dette ønsket jeg å utforske videre på Yoga.  Aller første Yoga-time jeg har prøvd var en  ren katastrofe. Alt gjorde vondt , var ubehagelig og jeg likte ingenting  bortsett fra  avspenningen . Det er den følelsen etterpå gjøre at jeg  har holdt på å komme tilbake på matta igjen og igjen . Og vips , jeg var hektet, og har hatt jevnlig Yogapraksis i over 10 år. For meg er min Yoga-matte det trygge  stedet hvor jeg kan komme tilbake til for å ta en time-out fra hverdagen , et sted hvor jeg kan være meg selv , et sted hvor jeg kan lade batterier for å kunne fungere videre og takle livets berg og dalbane. Når jeg underviser Yoga vil jeg at mine elever opplever Yoga på samme måte som meg.  Jeg er opptatt av at kursdeltagere opplever trygghet og mestring. Jeg ønsker å tilby kvalitet basert på lang erfaring og solid utdannelse.  Jeg er opptatt av å være faglig oppdatert ,og  har gjennomført følgende kurs og utdannelser innen Yoga og Pilates :

 • Pilatesinstruktør i Pilates mat gjennom Elixia Education
 • Pilatesinstruktør i Pilates Stor Ball
 • Energy Yoga Instruktør gjennom Elixia education
 • Har studert Ashtanga Yoga på Shri Patthabhi Jois Ashtanga YOga institute i Mysore India
 • Ashtanga Yoga lærerutdanning med Aleksander Medin ,Norge 200 timer
 • MediYogainstruktør sertifisert av MediYoga International
 • MediYoga instruktør ved stress og utbrenthet
 • Aerial Yoga grunnkurs , nivå 1 og 2
 • Yogaterapeututdanning   «Yoga i møte med psykiske lidelser», 220 timer
 • Jivamukti Yogalærer, internasjonalt sertifisert  JYTT300 timer
 • Har gjennomført kurs og workshops med ulike kjente lærere som John Scott, David Swenson, David Keil

Velkommen som du er !

 

Ønsker du å ha mine beste  tips og info om kurs og arrangemnter 

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER