Lærere og terapeuter

Irina

Jeg har hatt  lidenskap  for dans, bevegelse, balanse, styrke  og kroppsbeherskelse så lenge jeg kan huske. Jeg har danset, drevet med styrketrening , friidrett  og gymnastikk   siden jeg var et barn. Per i dag har jeg over 25 års lang erfaring innen helse og trening som gruppetreningsinstruktør , treningsveileder ,PT og Yogalærer. I 2005 har jeg tatt  Pilates instruktørutdanning, og startet å både undervise og trene Pilates selv. Det føltes veldig annerledes fra alle andre treningsformer jeg har holdt på  med i mange år. Det føltes som om  jeg har bygd  styrke og balanse innefra ut .Rolige kontrollerte Pilates-pust  i kombinasjon med øvelser  ga meg mer indre ro , og dette ønsket jeg å utforske videre på Yoga.  Aller første Yoga-time jeg har prøvd var en  ren katastrofe. Alt gjorde vondt , var ubehagelig og jeg likte ingenting  bortsett fra  avspenningen . Det er den følelsen etterpå gjøre at jeg  har holdt på å komme tilbake på matta igjen og igjen . Og vips , jeg var hektet, og har hatt jevnlig Yogapraksis i over 10 år. For meg er min Yoga-matte det trygge  stedet hvor jeg kan komme tilbake til for å ta en time-out fra hverdagen , et sted hvor jeg kan være meg selv , et sted hvor jeg kan lade batterier for å kunne fungere videre og takle livets berg og dalbane. Når jeg underviser Yoga vil jeg at mine elever opplever Yoga på samme måte som meg.  Jeg er opptatt av at kursdeltagere opplever trygghet og mestring. Jeg ønsker å tilby kvalitet basert på lang erfaring og solid utdannelse.  Jeg er opptatt av å være faglig oppdatert ,og  har gjennomført følgende kurs og utdannelser innen Yoga og Pilates :

 • Pilatesinstruktør i Pilates  gjennom Elixia Education
 • Pilatesinstruktør i Pilates Stor Ball
 • Energy Yoga Instruktør gjennom Elixia education
 • Har studert Ashtanga Yoga på Shri Patthabhi Jois Ashtanga Yoga institute i Mysore India
 • Human Anatomy and Yoga Studies for Asana  Teachers – anatomi- og kinesiologikurs med Noah MnKenna
 • Ashtanga Yogalærerutdanning med Aleksander Medin ,Norge 200 timer
 • MediYogainstruktør sertifisert av MediYoga International
 • MediYoga instruktør ved stress og utbrenthet
 • Aerial Yoga grunnkurs , nivå 1 og 2
 • Yogaterapeututdanning   «Yoga i møte med psykiske lidelser», 220 timer
 • Jivamukti Yogalærer, internasjonalt sertifisert  JYTT300 timer
 • Yin Yoga med Bernie Clark og Diana Batts via Yoga International, 50 timer
 • Yin Yoga via Yin Yang Yoga Akademiet, 75 timer
 • Menopause Yoga ,akkreditert av Yoga Alliance Professionals og The British Wheel of Yoga ,40 timer
 • Yoga Wellness Educator Certificate Training , 200 timer – under utdannelsen.
 • Har gjennomført kurs og workshops med ulike kjente lærere som John Scott, David Swenson, David Keil

Velkommen som du er !

 

Ønsker du å ha mine beste  tips og info om kurs og arrangemnter 

Oksana

Jeg er en pedagog, yogalærer, forfatter og kursholder med bred kompetanse og lang erfaring. Jeg elsker å lære yoga, utforske og leke med yoga.

Yoga gled inn i livet mitt for ca.10år siden med alle sine goder. Kroppen min åpnet seg opp. Kreativiteten min fikk vinger. Jeg lærte å puste og elske mine mangler. Jeg lærte å legge merke til små mirakler og bare være, der jeg er og som jeg er.

Siden da har jeg  praktisert  yoga og meditasjon jevnlig. Jeg elsker å   deler min kunnskap  med både  små og store yogiser.

Jeg  holder  barneyogakurs  for barn&unge ,for de som jobber med barn , og for de som har  barn.

I 2019 ga jeg ut Yogakort for barn som jeg  ilustrerte selv. Det er mange som allerede har fått glede av  kortene i hele Norge-i  barnehager, yogastuioer og  hjemme .

Min kompetanse:

 • Selvstudier i yogafilosofi og forskjellige yogaformer
 • Barne-og ungdoms yoga lærerutdanning hos Jay Ma Yoga.
 • Ulike kurs/workshops – blant annet kurs i nevroyoga hos Jay Ma Yoga
 • Yin Yogalærerutdanning , Yin yoga Instituttet(200t)
 • Påbegynt nevroyoga lærerutdanning hos Jay Ma Yoga
 • Etterutdanning i livsmestring, relasjonskompetanse og oppmerksomt nærvær fra RBUP Mindfulnes Norge

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER