Arrangementer

Jivamukti Spiritual Warrior

torsdag 14.januar kl. 17.30-18.45
Midlertidige lokale koronatiltak gjør at vi ikke kan være sammen tom 13. januar. Vi alle har behov for å oppleve tilhørighet, skape samhold , dele gode energier , smile , le.
Vi ønsker å inviterer dere til å samles igjen etter en alt for lang juleferien for en Jivamukti Spiritual Warrior Yogaklasse.
Jivamukti Spiritual Warrior er en Yogaklasse skapt for travle mennesker, en komplett og balansert «kom-i form» klasse . Klassen starter med Jivamukti Magic Ten- en serie oppvarmingsøvelser. Deretter gjør vi Solhisener , stående , sittende og liggende posisjoner . Klassen avsluttes med deilig avspening og en kort meditasjon. Det er en fordel å ha noe kjennskap til Yoga fra før for å delta, men nybegynnere med sansen for utfordringer er også velkomne.
Ta med egen yogamatte, yogaklosser om du har og et pledd eller varme klær til avspenning.
Pris:
265,- kr.
150,- for kursdeltagere Vinter / Vår 2021
Gratis for deg med Entusiastpass.
Blir du nødt til å være hjemme denne kvelden , kan vi streame for deg via Zoom slik at du kan være med fra din egen stua.

Aerial Gentle Flow

torsdag 14.januar kl. 19.00-20.30

Nysgjerrig på Aerial ? Hvordan er det å gjøre Yoga i en hengekøye?

Midlertidige lokale koronatiltak gjelder tom 13. januar. Vi inviterer deg til å
bli med og prøve Aerial Gentle Flow 
  •  Hammock gir deg støtte slik at du kommer i yogastillinger på en trygg måte uten å belaste knær, nakke og rygg. Du har det gøy mens du trener funksjonell styrke og smidighet
  • Du trener opp kjernemuskulaturen og balanse på en leken måte .
  • Du opplever følelsen av frihet og å kunne fly.
Aerial Gentle Flow er en rolig klasse, ingen forkunnskaper er nødvendig. VI jobber med styrke, balanse og  bevegelighet på en skonsåm måte.
Klassen avsluttes med avspenning hvor du ligger i hammocken som i en cocoon og vugges frem og tilbake.
Ta med din egen yogamatte!!!
Pris:
265,-kr
150,-kr dersom du er påmeldt på et av våre kurs Vinter/Vår2021
Gratis for deg med entusiastpass.

 

Ved påmelding  blir du automatisk videresendt til vårt bookingsytem.  Velg ønsket kurs-> du blir videresendt til kursets  oppstartsdato->klikk på klokkeslett->fyll ut kontakt info-> bekreft bestilling  Bestill Mitt Kurs.

Ved påmelding aksepterer du våre retningslinjer og betingelser.

Bekreftelse på påmelding sendes på e-post.Ta kontakt dersom du IKKE  mottar e-post med bekreftelse på påmelding innen 24 timer. 

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER