Aerial Yoga

Aerial Yoga / Antigravity Yoga er en ny form for Yoga som er stadig under utvikling.   Vi bruker en stor hammock/hengekøy  som hjelpemiddel . Du har det gøy mens du trener funksjonell styrke  og  smidighet. Du trener opp kjernemuskulaturen og balanse på en leken måte og opplever følelsen av frihet og å kunne fly.Er du nybegynner kan hammock    gi deg støtte slik at  du mestrer  stillinger som kan være  utfordrende på matta .  Du  kommer   dypere i  krevende posisjonene på en trygg måte  uten å belaste knær, nakke og rygg.Har du solid erfaring med Yoga vil Aerial Yoga  gi deg en helt ny opplevelse av de tradisjonelle yogastillingene.

Aerial Yoga utføres i høye slynger hvor hammocken henges opp i hoftenivå. Her jobber vi med å bygge kjernestyrke, balanse og fleksibilitet. Du bør ha ønske og fysisk helse til å gjøre inversjoner ( opp ned øvelser ). Klassen avsluttes med avspenning hvor du ligger i hammocken  som i en cocoon og vugges frem og tilbake. Les mer om Aerial Yoga i her .

Kurset passer alle så lenge du er frisk og er i normalt god form, yogaforkunnskaper er ikke nødvendige.

Vi anbefaler ikke Aerial Yoga for gravide over 4 mnd. da det kan medføre  press på bekken og hofter.

Sommer 2019 (uke 19-tom.22)

Antall ganger :4X75 min.

Oppstart: Tirsdag 7.mai 2019 kl. 17.00

Pris:810,-kr.

Bindene påmelding på  e-post  AshtangaYogaHonefoss@gmail.com , SMS til 480 46 679 eller gjennom våre FB-sider.

Les mer om vår  rabattordning og regler for påmelding/avmelding under Retningslinjer og betingelser .

Motta våre beste tilbud, nyttige tips og kursinfo, og få et 10-minutters yogaprogram du kan gjøre når du trenger en timeout.

KLIKK HER